Ketik tembung kunci sampeyan

Solusi Kimia Inovatif & Teknik Ngapikake Efisiensi Dandang, Emisi lan Pamulihan Banyu

Babagan EES Corp.

EES minangka perusahaan energi bersih sing nggunakake kimia inovatif lan teknik kanggo efisiensi energi lan kontrol polusi. EES nyedhiyakake paningkatan pembakaran, optimalisasi kinerja ketel, pangurangan emisi, lan teknologi perawatan banyu menyang fasilitas energi ing saindenging jagad. >>

EES uga duwe Pengukuran Delta & Kontrol Pembakaran LLC (DMCCO).

EES angsal Novinda Teknologi Silicate sing Diowahi kanggo Kontrol Merkuri.

Pasinaon Case

Mitigasi Slag Boiler - CoalTreat

EES nindakake demonstrasi sukses ing ketel PC tangensial 750MW nggunakake teknologi EES © CoalTreat ™ kanggo ngontrol slag ing ketel PRB.

Nganyari Burner & Konversi Bahan Bakar

Konversi ketel dadi gas alam (kanthi kapabilitas bahan bakar ganda) kanggo nyuda emisi NOx. NOx dikurangi 80% gas tembak karo IFGR nalika nyuda CO.

Injektor SNCR Nyuda Non-Catalytic

Pembakaran EES / STEP entuk pangurangan NOx 39% ing unit 2 x 400 MW, ngobong batubara sub-bituminous kanthi isi awu 35%. Sistem SNCR entuk Pengurangan NOx 39% kanthi slip amonia <5 ppm kanthi mung 4 suntik.