Ketik tembung kunci sampeyan

SENI GAMBAR
Tambang
Formulasi kimia khusus ngidini pelanggan ngrampungake keluwesan bahan bakar nalika milih bara kesempatan murah. Selengkapnya
SENI GAMBAR
Kontrol NOx
Cara ekonomi sing cerdas kanggo nyuda emisi NOx lan ningkatake efisiensi pembakaran saka boiler utilitas & industri. Selengkapnya
SENI GAMBAR
KLeeNscrub
Suite aditif kontrol merkuri kanggo oksidasi merkuri, presipitasi, lan tangkapan ing sistem desulfurisasi gas serbuk basah lan garing. Selengkapnya
SENI GAMBAR
KLeeNwater
Proses kepemilikan kanggo ngobati lan ngolah ulang limbah limbah kanggo digunakake maneh utawa minimalake banyu limbah kanggo ZLD. Selengkapnya

Solusi Kimia Inovatif & Teknik Ngapikake Efisiensi Dandang, Emisi lan Pamulihan Banyu

Babagan EES Corp.

EES minangka perusahaan energi bersih sing nggunakake kimia inovatif lan teknik kanggo efisiensi energi lan kontrol polusi. EES nyedhiyakake paningkatan pembakaran, optimalisasi kinerja ketel, pangurangan emisi, lan teknologi perawatan banyu menyang fasilitas energi ing saindenging jagad. >>

EES uga duwe Pengukuran Delta & Kontrol Pembakaran LLC (DMCCO).

EES angsal Novinda Teknologi Silicate sing Diowahi kanggo Kontrol Merkuri.

Pasinaon Case

Mitigasi Slag Boiler - CoalTreat

EES nindakake demonstrasi sukses ing ketel PC tangensial 750MW nggunakake teknologi EES © CoalTreat ™ kanggo ngontrol slag ing ketel PRB.

Nganyari Burner & Konversi Bahan Bakar

Konversi ketel dadi gas alam (kanthi kapabilitas bahan bakar ganda) kanggo nyuda emisi NOx. NOx dikurangi 80% gas tembak karo IFGR nalika nyuda CO.

Injektor SNCR Nyuda Non-Catalytic

Pembakaran EES / LANGKAH entuk pangurangan NOx 39% ing unit 2 x 400 MW, ngobong batubara sub-bituminous kanthi isi awu 35%. Sistem SNCR entuk Pengurangan NOx 39% kanthi slip amonia <5 ppm kanthi mung 4 suntik.